Vyberte zariadenie
Vyberte si zariadenie
a vyberte položku Zodpovedajúce produkty
×
customer devices Moje zariadenia
customer devices

Žiadne uložené zariadenia

Vyhľadané zariadenia automaticky uložíme, zatiaľ čo ušetríte čas a prijímate programy na mieru.

Prejsť na: Moje zariadenia
added device
Vybrané zariadenie:
customer devices
Vybrané zariadenie:

Set 3x Kábel Lightning 200cm LED Green Cell Ray s rýchlym nabíjaním pre Apple iPhone

Green Cell
Produkt k dispozícii
Dodanie do 24 hodín.
  • Sada troch GC Ray USB-A - Bleskových káblov s dĺžkou 200 cm - rýchle nabíjanie, rýchly prenos dát a vysoká odolnosť v troch rôznych verziách pre maximálne pohodlie používania
  • Jemné biele osvetlenie konektorov Lightning s LED diódou vám umožní bez problémov pripojiť GC Ray k vášmu zariadeniu bez ohľadu na ročné obdobie alebo prevládajúce podmienky. Zabudnite na hľadanie káblov v tme!
  • Vďaka podpore rýchleho nabíjania Apple 2.4A a kábla na prenos dát 480 Mb / s je kábel perfektný pre vaše moderné zariadenia vybavené portom Lightning
  • Odolný v každom palci - celá dĺžka káblov je chránená použitím odolných a moderných materiálov
15,95 €

množstvo:

 

Sada káblov GC Ray

Sada troch káblov GC Ray Lightning, dlhých 200 cm, bola vyvinutá tak, aby poskytovala nielen čo najrýchlejšie nabíjanie vašich zariadení, ale tiež aby zabezpečila mimoriadnu odolnosť a pohodlie používania. Vďaka elegantnému dizajnu, vysoko kvalitným materiálom a jemnému bielemu osvetleniu zástrčky sa kábel GC Ray rýchlo stane vašou jedničkou.


USB - Lightning

Fast
charging

Unikátna
odolnosť

Perfektná kombinácia

Aby sme maximalizovali pohodlie používania káblov GC Ray Lightning, spojili sme ich do univerzálnej sady troch káblov so zväčšenou dĺžkou. Káble sú tiež vybavené jemným bielym podsvietením na zásuvke Lightning. Vďaka tomu je ich nájdenie v tme a pripojenie k vášmu zariadeniu veľmi jednoduché a po pripojení k viacportovej nabíjačke vyzerajú mimoriadne futuristicky.


LED podsvietenie

Presné
dokončenie

Zvýšená
dĺžka

Plná kompatibilita

Vďaka podpore technológie rýchleho nabíjania Apple 2.4A je kábel GC Ray dokonalý na napájanie ľubovoľného zariadenia Apple vybaveného konektorom Apple. Bez ohľadu na to, či používate najnovšie smartphony iPhone, ako sú 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE alebo tablety iPad - GC Ray bude ich dokonalým spoločníkom pri nabíjaní doma i na cestách .

Rýchle nabíjanie

Podpora technológie rýchleho nabíjania Apple 2.4A znamená, že sme schopní nabiť náš smartphone až 3x rýchlejšie. Kábel kompatibilný s rýchlym nabíjaním hrá rovnako dôležitú úlohu ako samotný nabíjačka alebo telefónny protokol.

Bezkonkurenčná životnosť

Opletenie kábla GC Ray Lightning je vyrobené z odolných polypropylénových nití, ktoré nielenže vyzerajú elegantne, ale chránia kábel aj proti odreninám a ohybom. Použitie kevlarových vlákien vedených pozdĺž kábla zabraňuje jeho pretrhnutiu a viacúrovňový plášť kábla zaisťuje dokonalú funkčnosť kábla.


Oplet
z polypropylénu

Flexibilná
bunda TPE

Kevlarové
vlákno


Dvojité
tienenie

30 AWG
Dátové vodiče

23 AWG
Silové vodiče

Data&Sync

Kábel GC Ray Lightning poskytne rýchly prenos dát rýchlosťou 480 Mbps, čo vám umožní preniesť až 30 fotografií za sekundu!

1800 fotografií nahraných
za 1 minútu

1200 skladieb
nahraných
za 1 minútu

Video v HD rozlíšení
nahrané za 1 minútu

Viac ako len kábel

GC Ray nanovo definuje koncept praktického kábla - vďaka dĺžke až 200 cm, podsvieteniu zástrčky, odolnej konštrukcii a podpore rýchleho nabíjania získame jedinečný kábel, ktorý je nevyhnutným doplnkom každého kompatibilného zariadenia. Okrem kábla GC Ray Lightning skontrolujte aj osvetlené káble Micro USB a USB Type C a užívajte si spoľahlivosť v každej situácii.

Kompatibilné s nasledujúcimi modelmi batérií
    Kompatibilné s nasledujúcimi zariadeniami
    arrow-up
      Technické údaje
      Stav:
      Nový
      Podporované technológie nabíjania:
      Apple 2.4A
      Farba:
      Čierna
      Záruka:
      24 mesiacov
      Výrobca:
      Green Cell
      Model:
      GC Ray
      podsvietenie:
      Ja
      politika návratu:
      30 dní
      Typ zástrčky:
      USB - Lightning
      Dĺžka:
      200 cm
      kód výrobku:
      KABGCSET06
      Spätná väzba od zákazníkov a otázky
      Vyjadrite svoj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      Priemerná známka
      Vyjadrite svoj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      ×
      comments icons

      Ďakujeme za doplnenie vášho názoru, čoskoro bude k dispozícii na produktovej karte.

      Zavrieť
      často kladené otázky
      Ako skontrolujete kapacitu batérie v mobilnom telefóne?
      Pozri
      Kapacita batérie je uvedená priamo na batérii. Tieto informácie sa nachádzajú na vnútornej strane zariadenia. Využiť môžete aj moderné aplikácie sledujúce stav batérie. Príkladom takéhoto programu je Battery Info, vyvinutý pre smartfóny so systémom Android. Aplikácia je jednoduchá na používanie, takže si môžete jednoducho skontrolovať informácie o aktuálnom stave batérie.
      Môže byť kapacita batérie (mAh) väčšia?
      Pozri
      Kapacita batérie uvedená v miliampérhodinách (mAh) sa môže líšiť od továrenskej batérie. Ak si vyberiete batériu s väčšou kapacitou, vaše zariadenie bude mať dlhšiu životnosť a získate väčšiu mobilitu a komfort používania!
      Má nabíjačka funkciu rýchleho nabíjania?
      Pozri
      Je veľmi jednoduché skontrolovať, či má nabíjačka funkciu rýchleho nabíjania – stane sa to, ak má zariadenie zelený konektor USB. Je to znak toho, že nabíjačka rýchlo nabíja váš telefón.
      Parametre nabíjačky – na čo si dať pozor?
      Pozri
      Pri výbere nabíjačiek je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Najdôležitejšie z nich sú: výkon nabíjačky, typ vstupu a použité technológie rýchleho nabíjania.
      Nabíjačka s technológiou Power Delivery, čo znamená PD?
      Pozri
      Power Delivery je technológia rýchleho nabíjania. Zjednodušene povedané, nabíjačky, ktoré podporujú tento variant, automaticky vyberú správne nabitie pre pripojené zariadenie, čím zabezpečia rýchle a efektívne nabíjanie.
      Dokáže nabíjačka s funkciou rýchleho nabíjania nabiť bežný mobilný telefón?
      Pozri
      Ak používate starší mobilný telefón, ktorý nemá technológiu rýchleho nabíjania, nemusíte sa zaobísť bez zakúpenia špeciálnej nabíjačky. Váš telefón sa bude správne nabíjať a moderné nabíjačky majú niekoľko doplnkových funkcií, ktoré sa budú hodiť v každej situácii.
      Akú kapacitu nabíjania by mala mať nabíjačka mobilného telefónu?
      Pozri
      Pred kúpou sieťovej nabíjačky si skontrolujte maximálny nabíjací výkon vášho mobilného telefónu (tento parameter sa udáva vo wattoch). Pozor si dajte aj na počet konektorov na nabíjačke – vyberáte si tak zariadenie, ktoré sa pohodlne používa. Najpopulárnejšie modely nájdete na nasledujúcom odkaze: Ako si vybrať správnu nabíjačku na telefón?
      Ako funguje invertor?
      Pozri
      Invertor je samostatné zariadenie, ktoré sa zapája do zásuvky zapaľovača cigariet alebo priamo do batérie. Jeho úlohou je previesť napätie 12V/24V z jednosmernej sústavy auta na striedavý prúd 230V. Z tohto dôvodu veľmi často nájdete pri názve meniča nasledujúcu skratku: DC/AC.
      Aké typy invertorov existujú?
      Pozri
      Pokiaľ ide o automobilové meniče, môžeme rozlíšiť dva hlavné typy: čisté a modifikované sínusové meniče. Prvý je určený pre zariadenia, ktoré vyžadujú nepretržité napájanie. Tento typ meniča je vhodné zvoliť pre zariadenia ako tepelné čerpadlá, elektrické sporáky alebo elektronické varné kanvice. Naša predajňa ponúka aj upravené sínusové meniče. Tento typ meniča je vhodný pre zariadenia ako sú notebooky, napájacie zdroje alebo osvetlenie.