Vyberte zariadenie
Vyberte si zariadenie
a vyberte položku Zodpovedajúce produkty
×
customer devices Moje zariadenia
customer devices

Žiadne uložené zariadenia

Vyhľadané zariadenia automaticky uložíme, zatiaľ čo ušetríte čas a prijímate programy na mieru.

Prejsť na: Moje zariadenia
added device
Vybrané zariadenie:
customer devices
Vybrané zariadenie:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh s rýchlym nabíjaním 2x USB Ultra Charge a 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produkt k dispozícii
Dodanie do 24 hodín.
  • Získajte výhodu, nech ste kdekoľvek, s Green Cell PowerPlay10S - až 36 ďalších hodín pre vaše zariadenia
  • Nabíjajte až 3 zariadenia naraz - vďaka portom USB-C Power Delivery 18W a 2x USB-A Ultra Charge môžete rýchlo nabíjať nielen smartphony, ale aj viac náročné zariadenia ako iPad Pro 2020 alebo Nintendo Switch
  • Extrémne štýlový a neuveriteľne odolný dizajn umožňuje pohodlné a bezpečné používanie powerbanky za každých podmienok
  • Vytvorené s vášňou pre mobilitu - GC PowerPlay10S je produkt plne navrhnutý tímom inžinierov Green Cell
25,95 €

množstvo:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S je ďalším krokom vo vývoji výkonových bánk Green Cell. Využili sme to najlepšie z GC PRIME a vyzbrojili sme sa najnovšími technologickými riešeniami a posunuli sme ich na novú úroveň. Pridaním ďalších dvoch portov sme vytvorili Power banku, vďaka ktorej získate výhodu v každej oblasti.

Dizajn

Pri návrhu PowerPlay10S sme vedeli, že chceme pokračovať v charakteristickom dizajne našej vlajkovej lode Power Bank. Preto sme mimoriadne priestranné lítium-polymérové články uzavreli do štýlového puzdra, ktoré sme vylepšili nielen pridaním dvoch ďalších portov, ale aj zmenou loga Green Cell na tlačidlo zobrazujúce aktuálnu kapacitu Power banky.

Ešte viac zariadení

Power bank GC PowerPlay10S bol vybavený 3 rýchlymi portami, vďaka ktorým môžete nabíjať až 3 zariadenia súčasne: USB-C Power Delivery port, ktorým je možné nabíjať zariadenia s výkonom až 18W alebo na nabíjanie Power Play, 2 porty USB-A vybavené patentovanou technológiou Ultra Charge a navyše port USB-C určený na okamžité nabíjanie samotnej powerbanky.

Získajte výhodu

Vo svete, kde sa počítajú sekundy, vám poskytneme hodiny. Vďaka vysoko kvalitným lítium-polymérnym článkom vám GC PowerPlay10S poskytne pohodlie pri používaní vašich zariadení, nech ste kdekoľvek, dokonca aj ďalších 36 hodín!

Prístavy

Zabudnite na problém vybitých zariadení! Vďaka 3 portom si PowerPlay10S efektívne poradí s nabíjaním vašich zariadení a funkcia Pass Through vám umožní používať ho ako viacportovú nabíjačku. Samotnú powerbanku je možné nabíjať pomocou jedného z dvoch portov USB typu C s výkonom až 20W.

Nechajte prúd voľne prúdiť

Funkcia Pass-Through umožňuje súčasné nabíjanie powerbanky, ako aj všetkých pripojených zariadení. To šetrí čas a miesto v batožine.

Kompatibilita

Smartfóny čoraz častejšie nie sú jedinými zariadeniami, ktoré so sebou nosíme a ktoré je potrebné nabíjať. Aby sme teda zaručili najrýchlejšie nabíjanie aj náročnejších zariadení, vybavili sme našu powerbanku portom USB-C PD 18W, ktorý bez problémov zvládne aj nabíjanie zariadení ako iPad Pro 2020 alebo Nintendo Switch. Samozrejme sme nezabudli ani na klasické smartfóny - vďaka dvom portom USB-A Ultra Charge môžete nabíjať svoje Samsung S21 a iPhone 12 alebo SE (2020) naraz!

Zabezpečenie pre vás a vaše zariadenia

Bezpečnosť prevádzky zaisťuje prvotriedna elektronika a odolnosť proti poškodeniu zase premyslený dizajn a materiály, z ktorých bola PowerPlay10S vytvorená.

Kompatibilné s nasledujúcimi modelmi batérií
    Kompatibilné s nasledujúcimi zariadeniami
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      10000 mAh
      Energie:
      18W
      typ buniek:
      Li-Polymer
      Vstup:
      USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
      Stav:
      Nový
      Prejsť cez:
      Ja
      ochrana proti prehriatiu:
      Áno
      Ochrana proti vybitiu:
      Áno
      ochrana proti preťaženiu:
      Áno
      Farba:
      Čierna
      Záruka:
      12 mesiacov
      Výrobca:
      Green Cell
      rozmery:
      140x72x14mm
      Počet výstupov:
      3
      kód výrobku:
      PBGC02S
      Spätná väzba od zákazníkov a otázky
      Vyjadrite svoj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      Priemerná známka
      Vyjadrite svoj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      ×
      comments icons

      Ďakujeme za doplnenie vášho názoru, čoskoro bude k dispozícii na produktovej karte.

      Zavrieť
      často kladené otázky
      Môže byť kapacita batérie (mAh) väčšia?
      Pozri
      Je možné použiť batérie s vyššou kapacitou. Kapacita batérie sa vyjadruje v ampérhodinách (mAh), čím vyššia je hodnota kapacity, napr. 3000 mAh, tým dlhší pracovný čas je možné dosiahnuť na jedno nabitie batérie, čo zvyšuje našu mobilitu a efektivitu.
      Ako si vybrať powerbanku?
      Pozri
      1. Kapacita batérie v telefóne Najdôležitejšou vecou, ktorú musíme skontrolovať, je kapacita batérie v našich telefónoch a môže sa pohybovať od niečo málo cez 1000 mAh až po 4000 mAh. Upozorňujeme, že počas procesu nabíjania dochádza k nevyhnutnej strate energie, čo môže znížiť skutočný výkon power banky až o 75 %. Ide o úplne prirodzený jav a treba s ním počítať.
      2. Powerbanka pre smartfón – aké parametre treba zvážiť? Ak máte telefón, ktorý umožňuje rýchle nabíjanie, oplatí sa zvoliť napájací adaptér, ktorý podporuje nabíjanie 2,1 A alebo QC 3,0, čo vám umožní nabíjať až dvakrát rýchlejšie v porovnaní s inými modelmi. Upozorňujeme však, že ak s ním telefón nie je kompatibilný, možnosť rýchleho nabíjania nám nepomôže.
      Čo je Ultra Charge?
      Pozri
      Rýchle nabíjanie Ultra Charge je založené na troch nabíjacích profiloch – 5/9/9/12V. Podľa toho, aké zariadenie pripojíte, si môžete byť istí, že je zvolené správne nabíjacie napätie a intenzita je čo najvyššia. Technológia zaručuje bezpečné a rýchle nabíjanie bez ohľadu na pripojené zariadenie. S Ultra Charge dokážeme nabiť väčšinu smartfónov z 0 na 100 % za 1-1,5 hodiny.
      Je k powerbanke pripojený kábel?
      Pozri
      Každý napájací adaptér je dodávaný s káblom USB-Micro-USB alebo USB-C (pozri špecifikácie), ktorý je možné použiť na nabíjanie napájacieho adaptéra a ak má telefón vhodnú zásuvku, možno ho aj nabíjať cez tento kábel.
      Bude táto powerbanka vhodná pre môj model telefónu?
      Pozri
      V skutočnosti bude pre náš telefón vhodná akákoľvek powerbanka, pokiaľ to bude smartfón. Všetko závisí od našich preferencií a nášho účelu. Ak potrebujete šikovné zariadenie, ktoré nezaberie veľa miesta a dá sa nosiť vo vrecku, odporúčame powerbanky do 10 000 mAh. Ak však chceme mať špecifickú powerbanku na poskytovanie energie iným zariadeniam, navrhujeme model s dvojnásobnou kapacitou 20 000 mAh.
      Ako skontrolujete kapacitu batérie v mobilnom telefóne?
      Pozri
      Kapacita batérie je uvedená priamo na batérii. Tieto informácie sa nachádzajú na vnútornej strane zariadenia. Využiť môžete aj moderné aplikácie sledujúce stav batérie. Príkladom takéhoto programu je Battery Info, vyvinutý pre smartfóny so systémom Android. Aplikácia je jednoduchá na používanie, takže si môžete jednoducho skontrolovať informácie o aktuálnom stave batérie.
      Môže byť kapacita batérie (mAh) väčšia?
      Pozri
      Kapacita batérie uvedená v miliampérhodinách (mAh) sa môže líšiť od továrenskej batérie. Ak si vyberiete batériu s väčšou kapacitou, vaše zariadenie bude mať dlhšiu životnosť a získate väčšiu mobilitu a komfort používania!
      Má nabíjačka funkciu rýchleho nabíjania?
      Pozri
      Je veľmi jednoduché skontrolovať, či má nabíjačka funkciu rýchleho nabíjania – stane sa to, ak má zariadenie zelený konektor USB. Je to znak toho, že nabíjačka rýchlo nabíja váš telefón.
      Parametre nabíjačky – na čo si dať pozor?
      Pozri
      Pri výbere nabíjačiek je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Najdôležitejšie z nich sú: výkon nabíjačky, typ vstupu a použité technológie rýchleho nabíjania.
      Nabíjačka s technológiou Power Delivery, čo znamená PD?
      Pozri
      Power Delivery je technológia rýchleho nabíjania. Zjednodušene povedané, nabíjačky, ktoré podporujú tento variant, automaticky vyberú správne nabitie pre pripojené zariadenie, čím zabezpečia rýchle a efektívne nabíjanie.
      Dokáže nabíjačka s funkciou rýchleho nabíjania nabiť bežný mobilný telefón?
      Pozri
      Ak používate starší mobilný telefón, ktorý nemá technológiu rýchleho nabíjania, nemusíte sa zaobísť bez zakúpenia špeciálnej nabíjačky. Váš telefón sa bude správne nabíjať a moderné nabíjačky majú niekoľko doplnkových funkcií, ktoré sa budú hodiť v každej situácii.
      Akú kapacitu nabíjania by mala mať nabíjačka mobilného telefónu?
      Pozri
      Pred kúpou sieťovej nabíjačky si skontrolujte maximálny nabíjací výkon vášho mobilného telefónu (tento parameter sa udáva vo wattoch). Pozor si dajte aj na počet konektorov na nabíjačke – vyberáte si tak zariadenie, ktoré sa pohodlne používa. Najpopulárnejšie modely nájdete na nasledujúcom odkaze: Ako si vybrať správnu nabíjačku na telefón?