Vyberte zariadenie
Vyberte si zariadenie
a vyberte položku Zodpovedajúce produkty
×
customer devices Moje zariadenia
customer devices

Žiadne uložené zariadenia

Vyhľadané zariadenia automaticky uložíme, zatiaľ čo ušetríte čas a prijímate programy na mieru.

Prejsť na: Moje zariadenia
added device
Vybrané zariadenie:
customer devices
Vybrané zariadenie:

Adaptér HUB USB-C Green Cell 6 v 1 (3xUSB 3.0 HDMI 4K Ethernet) pre Apple MacBook Pro, Air, Asus, Dell XPS, HP, Lenovo X1

Green Cell
Produkt k dispozícii
Dodanie do 24 hodín.
  • S adaptérom GC HUB2 ešte viac možností. Zmeňte konektor USB Type-C na 6 najpotrebnejších (HDMI, Ethernet, 3x USB 3.0, USB-C) a spríjemnite a zefektívnite používanie notebooku.
  • Rýchlo nabíjajte svoj laptop a smartfón priamo prostredníctvom HUB s podporou Pass-Through, Power Delivery (87W) a Quick Charge 3.0 / 4.0
  • Kompatibilita s Samsung DEX, Huawei EMUI a ďalšími stolnými režimami - zmeňte telefón na počítač Okrem toho HUB nahrádza jeho funkčnosť prostredníctvom vysielača Nintendo
  • Kompatibilné s každým notebookom vybaveným USB-C, vrátane: Apple MacBook 12, Pro 13, Pro 15 (2016, 2017), Asus ZenBook 3, Dell XPS 13/15 . Adaptér GC 6v1 HUB nie je kompatibilný s procesorom MacBook M1 2020
45,95 €

množstvo:

 

Viac portov, väčšie pohodlie


Zmeňte jeden port USB-C na šesť najviac potrebných portov, aby ste rozšírili možnosti svojho zariadenia a zefektívnili prácu. A to všetko v spoločnosti bezpečnej a pokrokovej elektroniky.

Elegantný moderný dizajn


Adaptér funguje dokonale s akýmkoľvek mobilným zariadením. Vďaka tvaru GC HUB2 je výnimočne stabilný na akomkoľvek povrchu. Jemné, elegantné biele osvetlenie dáva jedinečný štýl, ktorý sa zmestí do každého moderného stola. Okrem toho zosilnený kábel a jeho nylonové opletenie zaručujú jedinečnú spoľahlivosť zariadenia.

Nabíjanie je ešte rýchlejšie a pohodlnejšie


Dodajte svojmu zariadeniu technológiu Power Delivery / Pass-Through s maximálnym možným výkonom priamo prostredníctvom adaptéra s výkonom až 87 W, čím získate ďalší spôsob použitia rovnakého portu. GC HUB2 navyše podporuje ďalšie technológie rýchleho nabíjania, okrem iného, ​​Quick Charge 3.0 / 4.0.

Je kompatibilný s najnovšími ultrabookmi a tabletmi, okrem iného s Apple Macbook Air 2018, Macbook Pro 2016/2017/2018, iPad Pro, Dell XPS 13/15, Huawei MateBook X Pro, Lenovo X1 Carbon, Asus ZenBook 3, Microsoft Surface Book 2.

Adaptér HUB GC 6v1 nie je kompatibilný s MacBookom 2020 s procesorom M1 . V prípade niektorých hardvérových konfigurácií môže dôjsť k nesprávnej prevádzke, preto pracujeme na opätovnom overení problému.

Perfektná kompatibilita s tisíckami zariadení


Zariadenie zaisťuje kompatibilitu s akýmkoľvek zariadením vybaveným portom USB typu C , čo umožňuje ešte vyššiu efektivitu vašej práce. GC HUB2 sa stane obzvlášť užitočným pre majiteľov najnovších prenosných počítačov vybavených iba portami USB typu C.

Ethernetové rozhranie pre náročných


Získajte ešte rýchlejší internet vo svojom zariadení vďaka dodatočnému ethernetovému rozhraniu 1 Gbps. Zabudnite na slabý signál Wi-Fi a užite si rýchly prenos údajov a získajte výhodu nad svojimi súpermi na webe vďaka hladkému a stabilnému pripojeniu na internet.

Váš telefón sa stane počítačom


Vďaka adaptéru GC HUB2 využijete všetky možnosti vášho smartfónu pomocou technológie Samsung DeX, Huawei EMUI Desktop alebo PC Mode. Po myši, klávesnici a napájacom zdroji pripojený, môžete ho použiť ako štandardný počítač. Adaptér navyše podporuje funkciu DEX Pad, ktorá ju premení na touchpad!

Samsung DeX: Samsung Galaxy S8 / S8 +, S9 / S9 +, S10 / S10 + / S10e, poznámka 8/9 Huawei EMUI Desktop: Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 20, Mate 20 X, Mate 20 Pro < / p>

Každý detail je dôležitý


Odosielajte obrázky aj v rozlíšení 4 kB. Pripojte ďalší monitor alebo projektor a využite všetky možnosti vášho počítača alebo smartfónu v najlepšej kvalite obrazu. .

Prepínač Nintendo - hrajte na veľkej obrazovke


GC HUB2 čo sa týka funkčnosti úplne nahradí stanicu Nintendo. Pripojte konzolu Nintendo Switch k adaptéru a vylepšite svoju hru na vyššiu úroveň. Integrovaný port Ethernet navyše zabezpečí rýchle a stabilné pripojenie na internet pre maximálnu zábavu. Vďaka malej veľkosti adaptéra je ľahké ísť na každú cestu spolu s konzolou a hrať obľúbené hry na veľkej obrazovke.

Vždy, keď to potrebujete


Vďaka kompaktnej veľkosti a množstvu možností, ktoré poskytuje GC HUB2 vašim zariadeniam, sa z neho stáva ideálny každodenný spoločník. Stáva sa z vás štýlový a funkčný prístroj potrebný na efektívnu prácu.

Kompatibilné s nasledujúcimi modelmi batérií
    Kompatibilné s nasledujúcimi zariadeniami
    arrow-up
      Technické údaje
      Stav:
      Nový
      Farba:
      striebro
      Záruka:
      12 mesiacov
      Výrobca:
      Green Cell
      rozmery:
      75x75x20mm
      Závažia:
      80g
      pripojenie:
      USB-C, 3xUSB 3.0, HDMI 4K (30Hz), Ethernet 1Gbps
      Dodávka energie:
      Áno
      Podpora Samsung DeX:
      Áno
      Počet portov:
      6
      kód výrobku:
      AK61
      Spätná väzba od zákazníkov a otázky
      Vyjadrite svoj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      Priemerná známka
      Vyjadrite svoj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      ×
      comments icons

      Ďakujeme za doplnenie vášho názoru, čoskoro bude k dispozícii na produktovej karte.

      Zavrieť
      často kladené otázky
      Ako funguje invertor?
      Pozri
      Invertor je samostatné zariadenie, ktoré sa zapája do zásuvky zapaľovača cigariet alebo priamo do batérie. Jeho úlohou je previesť napätie 12V/24V z jednosmernej sústavy auta na striedavý prúd 230V. Z tohto dôvodu veľmi často nájdete pri názve meniča nasledujúcu skratku: DC/AC.
      Aké typy invertorov existujú?
      Pozri
      Pokiaľ ide o automobilové meniče, môžeme rozlíšiť dva hlavné typy: čisté a modifikované sínusové meniče. Prvý je určený pre zariadenia, ktoré vyžadujú nepretržité napájanie. Tento typ meniča je vhodné zvoliť pre zariadenia ako tepelné čerpadlá, elektrické sporáky alebo elektronické varné kanvice. Naša predajňa ponúka aj upravené sínusové meniče. Tento typ meniča je vhodný pre zariadenia ako sú notebooky, napájacie zdroje alebo osvetlenie.