Vyberte zariadenie
Vyberte si zariadenie
a vyberte položku Zodpovedajúce produkty
×
customer devices Moje zariadenia
customer devices

Žiadne uložené zariadenia

Vyhľadané zariadenia automaticky uložíme, zatiaľ čo ušetríte čas a prijímate programy na mieru.

Prejsť na: Moje zariadenia
added device
Vybrané zariadenie:
customer devices
Vybrané zariadenie:

Kábel USB-C Typ C 2m LED Green Cell Ray s rýchlym nabíjaním, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt k dispozícii
Dodanie do 24 hodín.
  • GC Ray USB-A - Kábel USB-C so zväčšenou dĺžkou do 200 cm - rýchle nabíjanie a prenos údajov, vytvorené tak, aby vyhovovali očakávaniam najnáročnejších používateľov
  • Jemné zelené osvetlenie konektora USB-C pomocou LED diódy vám umožní bez problémov a bez ohľadu na čas a podmienky pripojiť zariadenie GC Ray k zariadeniu bez problémov. Zabudnite na hľadanie kábla v tme!
  • Vďaka podpore rýchleho nabíjania, vč. Dátový prenosový kábel Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP a 480Mps je ideálny pre vaše moderné zariadenia vybavené portom USB typu C
  • Odolný v každom palci - celá dĺžka kábla je chránená použitím odolných a moderných materiálov
13,95 €

množstvo:

 

Kábel USB-C  GC Ray

Kábel GC Ray USB typu C s priemerom 200 cm bol vyvinutý s cieľom zabezpečiť čo najrýchlejšie nabíjanie vašich zariadení a zaistiť mimoriadnu životnosť a pohodlie pri používaní. Elegantný dizajn, vysokokvalitné materiály a jemné zelené podsvietenie zástrčky urobia z GC Ray kábla rýchlo číslo jedna.


USB - USB-C

Rýchle
nabíjanie

Jedinečná
trvanlivosť

Vynikajúci dizajn

Aby sme maximalizovali pohodlie pri používaní kábla GC Ray USB-C, zväčšili sme jeho dĺžku na 200 cm, čo ho robí praktickejším bez dojmu o nadmernej dĺžke. Na zástrčku typu C sme ju osadili aj jemným zeleným podsvietením. Teraz je veľmi ľahké nájsť kábel v tme a pripojiť ho k vášmu zariadeniu. Drôty zapojené do nabíjačky s viacerými portami vyzerajú výborne futuristicky.


LED podsvietenie

Moderný
dizajn

Perfektná
dĺžka

Plne kompatibilný

Vďaka podpore najobľúbenejších technológií rýchleho nabíjania, ako sú Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC alebo Huawei FCP / SCP, je kábel GC Ray ideálny na napájanie všetkých zariadení s portami USB typu C. Bez ohľadu na to, či používate najnovšie smartfóny, ako sú Samsung S10 / S10 +, Xiaomi Mi9, Huawei P30 Pro, tablet iPad Pro alebo konzola Nintendo Switch, GC Ray bude ich dokonalým spoločníkom pri nabíjaní doma alebo na cestách.

*Žiadna podpora prenosu videa

Rýchle nabíjanie

Podpora pre rýchle nabíjanie 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC znamená, že môžeme nabíjať naše zariadenie až 3x rýchlejšie. Kábel je kompatibilný s rýchlym nabíjaním a hrá rovnako dôležitú úlohu ako nabíjačka alebo samotný telefónny protokol.

Bezkonkurenčná trvanlivosť

Kábel kábla GC Ray USB-C je vyrobený z odolných polypropylénových vlákien, ktoré nielenže vyzerajú elegantne, ale chránia aj kábel pred poškriabaním a ohybom. Kevlarové vlákna, ktoré prechádzajú káblom, bránia jeho prasknutiu a viacúrovňový plášť kábla zaisťuje dokonalý výkon kábla.


Prámik z polypropylénovej
priadze

Flexibilná
bunda z TPE

Kevlarové
vlákno


Dvojité
tienenie

30
dátových vodičov AWG

23 AWG
napájacie vodiče

Dáta & Sync

Kábel GC Ray USB-C zabezpečí rýchly prenos dát rýchlosťou 480 Mbps, čo vám umožní odoslať až 30 fotografií za sekundu!

1800 fotografií nahraných
za 1 minútu

1200 skladieb nahraných
za 1 minútu

Film
vo vysokom rozlíšení nahraný za 1 minútu

Viac ako len kábel

GC Ray predefinuje koncept praktického kábla: svojou dĺžkou 200 cm, podsvietením zástrčky, odolným dizajnom a podporou rýchleho nabíjania získate jedinečný kábel, ktorý je nevyhnutným doplnkom každého kompatibilného zariadenia. Okrem kábla GC Ray USB typu C skontrolujte aj podsvietené káble Lightning a Micro USB a vychutnajte si spoľahlivosť v každej situácii.

Kompatibilné s nasledujúcimi modelmi batérií
    Kompatibilné s nasledujúcimi zariadeniami
    arrow-up
      Technické údaje
      Energie:
      18W
      Stav:
      Nový
      Podporované technológie nabíjania:
      QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
      Farba:
      Čierna
      Záruka:
      24 mesiacov
      Výrobca:
      Green Cell
      Model:
      GC Ray
      podsvietenie:
      Ja
      politika návratu:
      30 dní
      Typ zástrčky:
      USB - USB-C
      Dĺžka:
      200 cm
      kód výrobku:
      KABGC13
      Spätná väzba od zákazníkov a otázky
      Vyjadrite svoj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      Priemerná známka
      Vyjadrite svoj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      ×
      comments icons

      Ďakujeme za doplnenie vášho názoru, čoskoro bude k dispozícii na produktovej karte.

      Zavrieť
      často kladené otázky
      Ako skontrolujete kapacitu batérie v mobilnom telefóne?
      Pozri
      Kapacita batérie je uvedená priamo na batérii. Tieto informácie sa nachádzajú na vnútornej strane zariadenia. Využiť môžete aj moderné aplikácie sledujúce stav batérie. Príkladom takéhoto programu je Battery Info, vyvinutý pre smartfóny so systémom Android. Aplikácia je jednoduchá na používanie, takže si môžete jednoducho skontrolovať informácie o aktuálnom stave batérie.
      Môže byť kapacita batérie (mAh) väčšia?
      Pozri
      Kapacita batérie uvedená v miliampérhodinách (mAh) sa môže líšiť od továrenskej batérie. Ak si vyberiete batériu s väčšou kapacitou, vaše zariadenie bude mať dlhšiu životnosť a získate väčšiu mobilitu a komfort používania!
      Má nabíjačka funkciu rýchleho nabíjania?
      Pozri
      Je veľmi jednoduché skontrolovať, či má nabíjačka funkciu rýchleho nabíjania – stane sa to, ak má zariadenie zelený konektor USB. Je to znak toho, že nabíjačka rýchlo nabíja váš telefón.
      Parametre nabíjačky – na čo si dať pozor?
      Pozri
      Pri výbere nabíjačiek je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Najdôležitejšie z nich sú: výkon nabíjačky, typ vstupu a použité technológie rýchleho nabíjania.
      Nabíjačka s technológiou Power Delivery, čo znamená PD?
      Pozri
      Power Delivery je technológia rýchleho nabíjania. Zjednodušene povedané, nabíjačky, ktoré podporujú tento variant, automaticky vyberú správne nabitie pre pripojené zariadenie, čím zabezpečia rýchle a efektívne nabíjanie.
      Dokáže nabíjačka s funkciou rýchleho nabíjania nabiť bežný mobilný telefón?
      Pozri
      Ak používate starší mobilný telefón, ktorý nemá technológiu rýchleho nabíjania, nemusíte sa zaobísť bez zakúpenia špeciálnej nabíjačky. Váš telefón sa bude správne nabíjať a moderné nabíjačky majú niekoľko doplnkových funkcií, ktoré sa budú hodiť v každej situácii.
      Akú kapacitu nabíjania by mala mať nabíjačka mobilného telefónu?
      Pozri
      Pred kúpou sieťovej nabíjačky si skontrolujte maximálny nabíjací výkon vášho mobilného telefónu (tento parameter sa udáva vo wattoch). Pozor si dajte aj na počet konektorov na nabíjačke – vyberáte si tak zariadenie, ktoré sa pohodlne používa. Najpopulárnejšie modely nájdete na nasledujúcom odkaze: Ako si vybrať správnu nabíjačku na telefón?
      Ako funguje invertor?
      Pozri
      Invertor je samostatné zariadenie, ktoré sa zapája do zásuvky zapaľovača cigariet alebo priamo do batérie. Jeho úlohou je previesť napätie 12V/24V z jednosmernej sústavy auta na striedavý prúd 230V. Z tohto dôvodu veľmi často nájdete pri názve meniča nasledujúcu skratku: DC/AC.
      Aké typy invertorov existujú?
      Pozri
      Pokiaľ ide o automobilové meniče, môžeme rozlíšiť dva hlavné typy: čisté a modifikované sínusové meniče. Prvý je určený pre zariadenia, ktoré vyžadujú nepretržité napájanie. Tento typ meniča je vhodné zvoliť pre zariadenia ako tepelné čerpadlá, elektrické sporáky alebo elektronické varné kanvice. Naša predajňa ponúka aj upravené sínusové meniče. Tento typ meniča je vhodný pre zariadenia ako sú notebooky, napájacie zdroje alebo osvetlenie.