Vyberte zariadenie
Vyberte si zariadenie
a vyberte položku Zodpovedajúce produkty
×
customer devices Moje zariadenia
customer devices

Žiadne uložené zariadenia

Vyhľadané zariadenia automaticky uložíme, zatiaľ čo ušetríte čas a prijímate programy na mieru.

Prejsť na: Moje zariadenia
added device
Vybrané zariadenie:
customer devices
Vybrané zariadenie:

Canon (2)

Batéria fotoaparátu Canon

Batéria fotoaparátu Canon sa časom vybíja. S nabíjaním trávi stále viac času a doba funkčnosti je výrazne kratšia. To je problém, ktorý by sa nemal prehliadať. Batérie musia veľa vydržať a fotoaparát na ne kladie vysoké nároky. Dnes je stále viac a viac milovníkov fotografie. Zachytenie dôležitého a krásneho okamihu vo vašom živote a jeho zachytenie fotoaparátom vám umožní uchovať pamäť navždy. Snímky z fotoaparátu sú vždy lepšie ako tie najlepšie telefóny. Fotoaparáty Canon sú jednou z najpopulárnejších možností na trhu pre moderných a informovaných používateľov. Ale ani spoločnosť Canon nemôže dodať nevyčerpateľnú energiu. Príležitostné výmeny batérie na fotoaparáte Canon vám umožnia vdýchnuť vášmu zariadeniu nový život a udržať ho funkčný dlhšie. Naša predajňa Battery Empire ponúka širokú škálu batérií spoločnosti Canon, ktoré sú rýchlo prispôsobené individuálnym potrebám používateľa a zariadení. Pre každého

Batéria Canon

Poskytujeme 12 mesačnú záruku. To dáva našim zákazníkom pokoj, aby dostali tie najkvalitnejšie riešenia, ktoré vydrží dlho.
Triediť podľa:

Zóna pomoci

Ako vybrať batériu do fotoaparátu?

Ak chcete vybrať kompatibilnú batériu pre fotoaparát, musíte skontrolovať model pôvodnej batérie. Kde môžete nájsť tieto informácie? Samozrejme na typovom štítku, ktorý sa nachádza priamo na produkte.


Ak chcete vybrať kompatibilnú batériu pre fotoaparát, musíte skontrolovať model pôvodnej batérie....

Výmena batérie vo fotoaparáte

Po zakúpení novej batérie zostáva už len začať ju používať. Výmena batérie nie je náročná a vo väčšine prípadov to môžete urobiť sami - ak máte problémy, vždy sa môžete obrátiť na sprievodcov na youtube.


Po zakúpení novej batérie zostáva už len začať ju používať. Výmena batérie nie je náročná a vo...

Môže byť kapacita batérie (mAh) väčšia?

Kapacita batérie (mAh) môže byť väčšia ako pôvodná batéria. Upozorňujeme, že čím väčšia je batéria, tým dlhšia je životnosť vášho zariadenia.


Kapacita batérie (mAh) môže byť väčšia ako pôvodná batéria. Upozorňujeme, že čím väčšia je...
Green Cell ® Akku LP-E8 und Ladegerät LC-E6 für Canon PowerShot G15 G16 G1X G3X SX40 HS SX40HS SX50 HS SX60 HS 7.4V 800mAh
Batéria Green Cell Cell® AHDBT-501 AABAT-001 pre GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 čierna 3.85V 1220mAh
kapacita: 1100 mAh
Napätie: 7.4V
kód výrobku: CB42+ADCB34
30,95 €
kapacita: 6000 mAh
Napätie: 7.2V
kód výrobku: CB75
21,95 €
Zobrazuje sa 1 - 2 z 2 položiek

Vysokovýkonné batérie značky Canon

Canon je značka, ktorá poskytuje zákazníkom na celom svete prístup ku kvalitným zariadeniam, nielen k fotografiám. Fotoaparáty Canon oceňujú používatelia, ktorí hľadajú kombináciu kvality, výkonu a hodnoty za peniaze. Batérie fotoaparátu sú prioritným nákupom a je nepravdepodobné, že vaše zariadenie strávi celú svoju životnosť na jednej batérii - najmä pri intenzívnom používaní. Batéria Canon je malé úsilie, ktoré môže predĺžiť životnosť vášho zariadenia o niekoľko mesiacov a obnoviť obvyklé pohodlie . V Battery Empire nájdete širokú škálu batérií, ktoré zodpovedajú potrebám rôznych modelov fotoaparátov Canon. Rýchlo sa prispôsobíte svojim individuálnym potrebám a rozpočtu a vybavíte svoje zariadenia opäť väčšou energetickou rezervou. Výmena batérie v načúvacom prístroji je investíciou, ktorá sa z krátkodobého a dlhodobého hľadiska vyplatí. Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s našou špeciálne vybranou a neustále aktualizovanou ponukou . Sme si istí, že niečo pre seba rýchlo nájdete.