Vyberte zariadenie
Vyberte si zariadenie
a vyberte položku Zodpovedajúce produkty
×
customer devices Moje zariadenia
customer devices

Žiadne uložené zariadenia

Vyhľadané zariadenia automaticky uložíme, zatiaľ čo ušetríte čas a prijímate programy na mieru.

Prejsť na: Moje zariadenia
added device
Vybrané zariadenie:
customer devices
Vybrané zariadenie:

Powerbank Jump starter 2500A, 74 Wh, Lokithor J401, Štartér s funkciami powerbanku s káblmi

Lokithor
Produkt k dispozícii
Dodanie do 24 hodín.
  • Výkonný štartér a powerbank v jednom. Lokithor J401 je univerzálny štartér a powerbank v jednom zariadení, ideálny pre benzínové a naftové motory. Má kapacitu 74 Wh a maximálny špičkový prúd 2500 A.
  • Rýchle nabíjanie smartfónov a tabletov len za niekoľko minút pomocou portov USB-C (max. 100 W) a USB-A (18 W). Vždy buďte informovaní s 3,75" displejom, ktorý zobrazuje upozornenia a stav nabíjania.
  • Dlhá životnosť batérie. Batéria s kapacitou 74 Wh umožňuje spustiť vozidlo približne 60-krát na jedno nabitie, a režim čakania trvá až 24 mesiacov, pričom spotrebuje len 0,21 mAh.
  • Bezpečné používanie. Je vybavený komplexnými ochrannými prvky vrátane ochrany pred preťažením a prepäťím. V balení sú svorky, USB-USB-C kábel, USB-C kábel do USB-C a adaptér 12.
174,95 €

množstvo:

 

Lokithor J401 - Powerbank a štartér v jednom zariadení

Čo je to Car Jump Starter?

Car Jump Starter, čo je zariadenie na štartovanie vozidla, je nenahraditeľným nástrojom pre každého vodiča. Tento kompaktný, prenosný gadget umožňuje rýchlo a ľahko naštartovať motor vozidla v prípade vybitého akumulátora. Vďaka technológii štartérov už nemusíte mať starosti s situáciami, keď vaše auto odmieta poslúchať. Stačí pripojiť štartér na akumulátor a jeho veľký štartovací výkon vám vráti mobilnosť v okamihu. Zabudnite na problémy s štartérom alebo pokusy o pomoc od iných vodičov. Investujte do Car Jump Starter a uistite sa, že už nikdy nebudete na ceste s autom, ktoré nejde naštartovať.

Rozštartujte váš vozidlo s funkciou powerbanku. Zabudnite na vybitý akumulátor vo vašom aute!

Hľadáte praktické a všestranné riešenie pre svoje auto? Lokithor J401 je štartér, ktorý sa hodí takmer do každého vozidla. Zariadenie je ideálne pre benzínové motory do objemu 8,5 l a naftové motory do 6,5 l. Jeho kapacita je 74 Wh a maximálny špičkový prúd je 2500 A. Okrem toho je J401 vybavený svetlom, čo uľahčuje používanie zariadenia po západe slnka. V balení nájdete aj adaptér 12 V a dva káble: USB-A na USB-C a USB-C na USB-C.

Štartér s funkciou powerbanku a displejom

Vytrvalá batéria

J401 je zariadenie s vytrvalou batériou s kapacitou 74 Wh, čo znamená dlhú prevádzkovú dobu. Na jedno nabitie máte možnosť naštartovať motor vozidla približne 60-krát. Navyše, zariadenie zostáva v režime čakania približne 24 mesiacov a spotrebuje iba 0,21 mAh. To znamená, že nemusíte mať obavy o príliš časté nabíjanie produktu.

Štartér s funkciou powerbanku a displejom

Rýchle nabíjanie

J401 nie je len štartér, ale aj funkčný powerbank. S jeho pomocou môžete znovu naťahovať energiu do svojho smartfónu alebo tabletu. Po približne 3 minútach je zariadenie pripravené na použitie. Lokithor je vybavený portom USB-C s maximálnym výkonom 100 W a portom USB-A s výkonom 18 W. Výsledkom je, že váš zariadenie je pripravené k práci asi po 1,25 hodine.

Štartér s funkciou powerbanku a displejom

Rada ochranných opatrení

Bezpečnosť je kľúčovým aspektom elektronických zariadení. Štartér Lokithor J401 je vybavený radou ochranných opatrení, vďaka ktorým môžete byť istí, že jeho používanie je úplne bezpečné. Produkt má ochranu pred preťažením, zkrátením, prepäťím, nepriaznivou polarizáciou, predbiehaním, vysokou/nízkou teplotou atď.

Štartér s funkciou powerbanku a displejom

Vstavaný displej

Štartér Lokithor je vybavený prehľadným displejom s veľkosťou 3,75", ktorý poskytuje pohodlný prístup k informáciám. Z jeho úrovne môžete čítať upozornenia na nepriaznivú polarizáciu alebo príliš vysokú/nízku teplotu a hodnotu napätia. Okrem toho ponúka indikátor rýchleho nabíjania.

Lokithor J401 je zariadenie, ktoré kombinuje funkciu štartéru a powerbanku. Je to ideálne riešenie pre každého vodiča, ktorý chce mať istotu, že si vždy môže naštartovať svoje auto a dobíjať svoje zariadenie.

Štartér s funkciou powerbanku a displejom

Balík obsahuje:

● Štartér/Powerbank
● Svorky x2
● Kábel USB na USB-C
● Kábel USB-C na USB-C
● Adaptér 12 V
● Návod na použitie

Kompatibilné s nasledujúcimi modelmi batérií
    Kompatibilné s nasledujúcimi zariadeniami
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      20000 mAh
      Energie:
      100W
      Napięcie baterii:
      12V
      Výkon USB-C:
      5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Výkon USB-A:
      5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
      Stav:
      Nový
      Farba:
      Čierna
      Záruka:
      12 mesiacov
      Výrobca:
      Lokithor
      rozmery:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Závažia:
      1,77 kg
      Model:
      J401
      LED svietidlo:
      Áno
      vstupné napätie:
      DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      výstupné napätie:
      USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Pracovná teplota:
      od -20°C až 50°C
      skladovacia teplota:
      od -20°C až 50°C
      Ďalšie funkcie:
      Vodotesnosť IP68
      Standardentladestrom:
      1400A
      Spitzenentladestrom:
      2500A
      Teplota nabíjania:
      0°C - 45°C
      kód výrobku:
      J401
      Spätná väzba od zákazníkov a otázky
      Vyjadrite svoj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      Priemerná známka
      Vyjadrite svoj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatiaľ nemá žiadne názory. Buďte prvý, kto ho ohodnotí.

      Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený a mať zakúpený produkt.

      ×
      comments icons

      Ďakujeme za doplnenie vášho názoru, čoskoro bude k dispozícii na produktovej karte.

      Zavrieť
      často kladené otázky
      Môže byť kapacita batérie (mAh) väčšia?
      Pozri
      Je možné použiť batérie s vyššou kapacitou. Kapacita batérie sa vyjadruje v ampérhodinách (mAh), čím vyššia je hodnota kapacity, napr. 3000 mAh, tým dlhší pracovný čas je možné dosiahnuť na jedno nabitie batérie, čo zvyšuje našu mobilitu a efektivitu.
      Ako si vybrať powerbanku?
      Pozri
      1. Kapacita batérie v telefóne Najdôležitejšou vecou, ktorú musíme skontrolovať, je kapacita batérie v našich telefónoch a môže sa pohybovať od niečo málo cez 1000 mAh až po 4000 mAh. Upozorňujeme, že počas procesu nabíjania dochádza k nevyhnutnej strate energie, čo môže znížiť skutočný výkon power banky až o 75 %. Ide o úplne prirodzený jav a treba s ním počítať.
      2. Powerbanka pre smartfón – aké parametre treba zvážiť? Ak máte telefón, ktorý umožňuje rýchle nabíjanie, oplatí sa zvoliť napájací adaptér, ktorý podporuje nabíjanie 2,1 A alebo QC 3,0, čo vám umožní nabíjať až dvakrát rýchlejšie v porovnaní s inými modelmi. Upozorňujeme však, že ak s ním telefón nie je kompatibilný, možnosť rýchleho nabíjania nám nepomôže.
      Čo je Ultra Charge?
      Pozri
      Rýchle nabíjanie Ultra Charge je založené na troch nabíjacích profiloch – 5/9/9/12V. Podľa toho, aké zariadenie pripojíte, si môžete byť istí, že je zvolené správne nabíjacie napätie a intenzita je čo najvyššia. Technológia zaručuje bezpečné a rýchle nabíjanie bez ohľadu na pripojené zariadenie. S Ultra Charge dokážeme nabiť väčšinu smartfónov z 0 na 100 % za 1-1,5 hodiny.
      Je k powerbanke pripojený kábel?
      Pozri
      Každý napájací adaptér je dodávaný s káblom USB-Micro-USB alebo USB-C (pozri špecifikácie), ktorý je možné použiť na nabíjanie napájacieho adaptéra a ak má telefón vhodnú zásuvku, možno ho aj nabíjať cez tento kábel.